EVENTS

EVENTS OG FOREDRAG

 

IVÆRKSÆTTERFOREDRAG

- for skoler, insitutioner og virksomheder

At få succes som iværksætter er svært. Man skal være villig til, at lave en maveplasker fra en af de store vipper... med vilje! Man skal finde energien til, at overkomme alle de udfordringer man møder, og stole på den.

Niclas har arbejdet med mange forskellige startups og ligeså mange typer iværksætteri. Han fortæller om oplevelserne og alle projekterne, der aldrig blev realiseret. Hvad skal der egentlig til for at klare den som iværksætter? Hvor går man hen med sin ide? Skal man bruge penge på prototyper og patenter, og hvordan sikrer man sig ikke at blive snydt?
Iværksætterens egen tilgang til tingene er langt vigtigere end selve ideerne. Den vindende iværksættermentalitet skaber muligheder på tværs af gode eller dårlige projekter. Redskaberne er simple, men svære at mestre.
Udfordringer er det vigtigste redskab til at blive bedre!KONTAKT OS FOR ET OPLÆG

KKN UDVIKLING A/S

 

KKN er et udviklingshus Niclas har skabt. Her er der fokus på kundeservice, højt fagligt niveau og udvikling af virksomheder eller privatøkonomi. KKN arbejder desuden med produktudvikling, finansiering, ejendomme og flere typer rådgivning. KKN har givet Niclas og hans medarbejder en bred viden omkring iværksætteri, et godt netværk og en stor portefølje af forretningsprojekter og -referencer.

© Alle rettigheder forbeholdes | Kontakt Niclas Ingemann Larsen|