EVENTS

EVENTS OG FOREDRAG

 

IVÆRKSÆTTERFOREDRAG


Niclas har arbejdet med mange forskellige startups og projekter. Han stiftede et udviklingshus i 2014 og lavede millionoverskud fra første regnskab. Han har prøvet det meste af, hvad livet som fuldblodsiværksætter har at byde på - både på godt og ondt. Niclas fortæller om oplevelserne og projekterne, der forliste. Hvad skal der egentlig til for at klare den som iværksætter? Hvordan håndterer man modgangen? De fleste har prøvet at lave en maveplasker i svømmehallen... men kan man trække en streg derfra og til at klare den som iværksætter?

Vores egen tilgang til tingene er langt vigtigere end alle ideerne. Vindermentalitet skaber muligheder på tværs af gode eller dårlige projekter. Redskaberne er simple, men svære at mestre.

Udfordringer er det vigtigste redskab til at blive bedre.
Blandt andet derfor opsøgte Niclas muligheden for, at besøge hårdkogte kriminelle i Danmarks fængsler samtidig med, at han etablerede sin spæde iværksætterkarriere.

Dette udviklede sig til et ambitiøst og spændende mentorprojekt i Danmarks fængsler.
KONTAKT OS FOR ET OPLÆG

KKN UDVIKLING A/S

 

Niclas stiftede i 2014 en lille virksomhed og realiserede drømmen om et udviklingshus. Dette blev til KKN Udvikling A/S som Niclas solgte i november 2019. KKN har fokus på kundeservice, højt fagligt niveau og udvikling af virksomheder eller privatøkonomi. KKN arbejder desuden med produktudvikling, finansiering, ejendomme og flere typer rådgivning. KKN har givet Niclas og hans medarbejdere en bred viden omkring iværksætteri, et godt netværk og en stor portefølje af forretningsprojekter og -referencer.

© Alle rettigheder forbeholdes | Kontakt Niclas Ingemann Larsen|