FOREDRAG

FOREDRAG OG EVENTS

 

Book et iværksætterforedrag med Niclas, eller kontakt os og hør nærmere.
Et oplæg varer som udgangspunkt cirka en time, og bagefter vil der altid være mulighed for hyggelig og spændende dialog med mulighed for en masse spørgsmål.
I øjeblikket tilbydes foredrag i Nordsjælland og region hovedstaden uden beregning. Kontakt os for nærmere.

"HVAD KOM FØRST - MENNESKET ELLER IDÉEN?"

IVÆRKSÆTTERFOREDRAGNiclas sad på loftet hos sine forældre og startede en lille virksomhed, et udviklingshus. Da det første regnskab var afleveret, viste det et millionoverskud.

Niclas vil fortælle om oplevelserne, erfaringerne og alle projekterne, der aldrig blev realiseret. Hør mere om episoden, hvor Niclas virksomhed blev sagsøgt af en af verdens største virksomheder, og om, hvorfor han tidligere ofte svarede, at han studerede geologi, når han blev spurgt om, hvad han lavede.

Han sagde sit job op uden at hans kompagnon vidste det, længe inden der var penge til at ansætte Niclas, for at skabe fuld fokus på forretningen. På samme tid, opsøgte Niclas situationer, hvor han ikke var i sin comfort zone for at blive dygtigere til at forstå mennesker, der var anderledes end ham selv. Han ringede til en organisation for at blive frivillig besøgsven i et fængsel. Svaret lød, at det var en lang proces, der krævede adskillige kurser. Det ville tage måneder, og det holdt tålmodigheden ikke til, så han brugte sit netværk istedet, og skabte sit eget projekt. Der gik en uge, så stod Niclas indenfor de tykke mure i Vestre Fængsel og skulle vise, hvad han kunne! Formålet var, at hjælpe både andre og sig selv. Oplevelserne i fængslerne var ekstremt udfordrende og angstprovokerende, men udviklede og modnede mere end 10 år foruden ville have gjort. Udfordringer er det vigtigste redskab til at blive bedre!

Efterfølgende har Niclas sparret med den omtalte organisation for at gøre det mere smidigt at komme i gang med det gode arbejde.

De indsatte han har besøgt i fængslerne har vist sig at have flere ligheder end forskelle med topledere i erhvervslivet. Dette i form af deres villighed til at løbe risici samt deres komprimisløse stræben efter resultater.KONTAKT OS OM DETTE OPLÆG

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

- alt godt fra Niclas

 

ET OPLÆG FOR ALLE

DEN RØDE TRÅD

 


Rammerne og materialet i Niclas oplæg kan tilpasses individuelt til langt de fleste målgrupper (skoler, institutioner og virksomheder etc.)
Den røde tråd i oplægget er, hvordan man finder troen på sig selv, men samtidig bevarer ydmygheden. Vi taler om succes som begreb, der både kan drive en fremhed, men også hæmme en som iværksætter såvel som skoleelev eller menneske et sted på livets vej. Hvordan håndterer man kritik og modgang, og hvad skal der til for at man virkelig kan nå sine mål?

Som iværksætter eller  som indsat i fængslet, i et parforhold eller livets mange andre facetter gælder det, at mange  kompetencer skal mestres på samme tid når man skal finde og skabe sin succes.

Det springende punkt er altid den mentalitet og energi man smider efter sin "forretning". Nogle ønsker at blive rige - andre brænder for at forbedre verden! Vi kigger på de forskellige tiltag og redskaber, der er langt vigtigere end selve ideen når vi skal bevæge os fra drøm til virkelighed.
 

 © 2019 | Alle rettigheder forbeholdes | Kontakt Niclas Ingemann Larsen|